Helena's Portuguese Kitchen

Ă€ propos

Portuguese chef Helena Loureiro invites you to share her fascination with the flavours of her native land and explore its delicacies.

Let her guide your discovery of fish- and seafood-based specialties and of dishes spotlighting fire-grilled or slow-simmered meats and poultry. Indulge your cravings: enjoy a black cod gravlax, a grilled potato or marinated sardine salad, shrimp in port wine sauce, chorizo clams, the signature cornbread-crusted cod or the classic Braz-style chicken. You'll be delighted with the simplicity of these recipes that use only
minimally processed ingredients. Take off on a gastronomic journey through 80 recipes, feasting on the very best that Portuguese cuisine has to offer.

  • Auteur(s)

    Helena Loureiro

  • Éditeur

    Juniper Publishing

  • Distributeur

    ePagine

  • Date de parution

    22/10/2015

  • EAN

    9781988002422

  • Ref catalogue

    /ean/9781988002422

  • DisponibilitĂ©

    Disponible

  • Nombre de pages

    216 Pages

  • Action copier/coller

    Dans le cadre de la copie privée

  • Action imprimer

    Dans le cadre de la copie privée

  • Partage

    Dans le cadre de la copie privée

  • Nb Partage

    6 appareils

  • Poids

    22 466 Ko

  • Diffuseur

    Demarque

  • EntrepĂ´t

    Entrepot Numérique

  • Support principal

    ebook (pdf)

Helena Loureiro

Helena Loureiro est établie au Québec depuis plus de 20 ans. Profondément attachée à sa culture, elle en fait découvrir la richesse à travers ses restaurants devenus de véritables institutions, le Portus Calle et le Helena, et la charmante épicerie-boutique Cantinho de Lisboa, dans le Vieux-Montréal.

empty